Friday, September 14, 2012

MERDEKA & UMUR

Assalamualaikum

Selamat Hari Raya wahai kawan-kawanku sekalian. Dah lebih sebulan belog ini ditutup daripada tatapan umum, motif : membebaskan diri daripada gelaran BLOGGER. Hehe, baru hari ini terasa nak 'open to all readers'...So, ada ke yang rindu nak membaca bebelan CJ? Yeah, i know ada yang rindu. Hahaha. Mekasih dong!!!
GENERAL KNOWLEDGE
The Longest Place Name is The Official name for Bangkok:
Krungthep Mahanakhon Bavorn Ratanakosin Mahin thrayutthaya Mahadilok pop Nopara tra tchathani Burirom Udomratchanivetmahasathan Amornpiman Avatarnsathit Sakkathattiyavisnukarmprasit (167 letters)
Semalam (13 September 2012) merupakan hari akhir UPSR. So, hari nih MERDEKA.Tiga orang 'adik' CJ telah selamat menduduki peperiksaan tersebut. InsyaAllah, kejayaan akan menjadi milik mereka. As a 'akak' yang tak berapa nak baik & tak berapa nak garang ni sangatlah berharap agar mereka semua dapat 5A.Amiinnn...

Anis Aziela ( 6 April 2000 ) 
Aziq Iqbal ( 8 April 2000 )
Arif Haikal ( 25 Oktober 2000 )

Dorang lahir pada tahun CJ ber-UPSR. Tahun ni, dorang pulak yang ber-UPSR. Soalan trivia: Berapakah umur CJ pada tahun 2012? Hahaha...