Tuesday, March 27, 2012

Tak jumpa pon takpa. 'Rasa' bersahabat tetap ada.

Assalamualaikum
Tadi, menyinggah di blog seorang kawan maya. Kawan yang dikagumi dalam diam. Kawan yang penuh dengan kata-kata hikmah. Tadi, masa 'geledah' belog dia, barulah Cj taw yang sebenarnya dia juga punya masalah yang tersendiri. Tapi, dia lebih suka diam dan pendam. Mungkin sebab itu, dia tak pernah 'down' kan orang lain dan selalu memberi kata-kata yang menguatkan semangat. Actually, Cj tak ingat sejak bila & dari mana Cj kenal dia tapi selepas je 'kenal' melalui blog, persahabatan mula terjalin. Luckily, Cj pernah dapat hadiah yang sangat comel dari dia. (Heh, bukan dia saje-saje bagi. Tp,Cj menang contest yang dia buat.) Now, masing-masing dah busy. Dah tak layan belog. Tadi pon, Cj tetibe je tergerak ati untuk jenguk belog dia. Makin bertambah-tambah rasa bersyukur sebab dikenalkan dengan dia. Sebelum nih, dia selalu cabar Cj suruh masak tu...masak nih... Cabaran dia tuh, secara tak langsung membuatkan Cj makin rajin belek-belek resepi & bereksperimen kat dapur. Terima Kasih Kawan. 

How i wish, i could be a strong person...Just like you. I always see your smile in every pictures u have been captured but deep inside your heart,you're hurt. Maybe really hurt....