Saturday, April 9, 2011

Walaupun macam kejam,ku tetap menunggu kau putus dengan kekasihmu & aku akan berikan kau hadiah istimewa

Assalamualaikum
Hehe,tajuk entry takde kaitan dengan diri CJ...Tapi,secara jujurnya dulu-dulu pernah jugak lah mengharap kat seseorang....But now, dah tak heran dengan cinta..<----statement berani kerana benar. 

KU MENUNGGU - ROSSA
ku menunggu, ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
ku kan selalu di sini untuk menunggumu

cinta itu ku berharap kau kelak kan cintai aku
saat kau telah tak bersama kekasihmu
ku lakukan semua agar kau cintaiku

reff:
haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu juga rindu
ku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

datang padaku, ku tahu kelak kau kan datang kepadaku
saat kau sadar betapa ku cintaimu
ku akan selalu setia tuk menunggumu

repeat reff

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu dan juga rindu
dan aku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
ku tetap menunggu

Erm, sebagai menghargai kawan-kawan blogger, CJ macam teringin nak buat Giveaway... Setakat nih, CJ dah sediakan 3 hadiah. Tapi,macam takut-takut lak nak announce pasal giveaway nih...Ade ke yang nak join? Erk...So, apa pendapat korang?

Pandangan dari atas
Pandangan sisi

BTW, mesej jiwang tuh rupa-rupanya di-sMs oleh adik angkat kepada Akak CJ.. wawawa,walaupun CJ agak jiwang, CJ tak suka lelaki jiwang! Sekian...