Tuesday, March 15, 2011

Tsunami air,tsunami minyak, mata terasa berair,kawan-kawan terima kasih banyak...

Assalamualaikum
Yeah, sebagai seoarang blogger yang tak tegar, CJ amat-amat berterima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi join contest CJ. Terima Kasih juga kepada penganjur kontest yang telah memilih CJ sebagai pemenang kontest. 

Hehe, suka -hepi-gembira bila dapat hadiah daripada Pak Cik Posmen... and paling best bila dapat kol dari My Daddy bila cek Nuffnang dah sampai ke rumah... Yeah, dengan saki baki masa yang tinggal nih, CJ akan cuba untuk mengepos hadiah-hadiah saguhati buat peserta kontest CJ sebelum nih. 
Tanpa membuang masa, mari kita tengok gambar-gambar yang telah berjaya ditangkap dan diedit dengan sepantas-secepat-berkelip-kelip mata...

Tampal kat board
Tampal kat board yang penuh dengan rumus
TQ Mr D for the autograph

kontest menulis cerpen
Bukan dari blogger but maybe a stalker
Comey giler bookmarks nih...akhirnya dapat jugak..
Yeah...Tampal kat board. TQ cimot
 p/s: kadang-kadang kita mengeluh kerana penat menanti waktu & kadang-kadang juga kita mengeluh kerana penat mengejar waktu....~Apa guna keluh kesah, Pengakap tak pernah keluh-kesah~Jom join Pengakap!!!