Thursday, March 3, 2011

Sweet Card to Sweet Person

Assalamualaikum
Arinih 3 March 2011. Birthday WANA merangkap kawan baik CJ masa kat KMK (Kolej MARA Kulim).Dalam dok belek-belek album beliau kat FB, CJ terjumpa album " sweet cards for me from sweet persons for remember sweet moments". Kami bertukar-tukar kad/autograph sebelum masing-masing membawa haluan meneruskan pengajian ke Uni pilihan hati. Sangat best berkawan dengan WANA & whenever CJ datang dorm WANA, mesti dia pesan " dont be too polite k"... haha, dat my 1st experience dok hostel, so CJ  memang amalkan budi bahasa amalan kita la... Now, dah bertahun-tahun berlalu... Semua tuh dah tinggal kenangan.. Kenangan yang terindah sangat-sangat-sangat-sangat.....

Erm,kiranya CJ tergolong dalam sweet person gak la sebab dalam album tuh ada card dari CJ jugak....
:

:


:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:


:


:

:
             nampak kan betapa 'skema' nya CJ...takde unsur seni dalam lukisan tapi seni dalam AYAT. haha


Hahaha.....  :) Now, CJ prefer design greeting card/whatever card guna PC then Print... Hehehe, ku sedar kelemahan diri yang takde bakat dalam seni...BtW,kalau korang nak anta kad ucapan, kad jemputan, kad kredit or kad Cinta, bleh la send ke alamat di atas ye :) Sekian

p/s: arinih dapat adiah bookmarks "i love australia" dari mr.D (sebab menang contest)...yeah, o yeah... tengkiu.. suka sangat dengan hadiah tu...Nak tengok ke?? Tak perlu la, nanti korang kecik ati a.k.a jeles lak :) Cun owh...