Monday, February 21, 2011

Instead of counting birthdays, I count blessings every day!

Assalamualaikum

Alhamdulillah, hari nih genap 2 tahun belog nih. Selama 2 tahun nih, dah macam-macam perubahan yang berlaku kat belog nih. Perubahan template, header,url bla...bla..bla.. tapi pemiliknya masih tetap orang yang sama walau nama glemer pemilik nih sering berubah-ubah...erk,glemer ke? haha
http://nurulexplicit88.blogspot.com
http://tari-jemari88.blogspot.com
http://cikjari.blogspot.com
Glemer atau tak bukanlah menjadi masalah buat CJ, yang penting dapat meneruskan hobi yang satu nih. My belog is my baby. I have to feed it...Suapkan dengan entry-entry sekerap mungkin supaya bebi tak lapar... haha... Yeah....i'm so gay today... Mudah-mudahan dapat beri yang terbaik for my bebi...

BTW, today is also my sista's birthday. I called her KAK LONG. Bukan anak sulung tapi kakak yang paling sulung. Yeah, my KAK LONG dah banyak-banyak-banyak sangat tolong CJ. Banyak ooooo... She has done her job very well. Erk, job ke?? Tapi, hakikatnya dia memang pekerja yang rajin bekerja pon... 


Pagi tadi, CJ ucap hari jadi via SMS... Then she replied me: Jangan lupe beli hadiah ye. Haha, dah 2 tahun berturut-turut CJ pos b'day card je. Tapi tahun nih CJ memang bercadang nak belikan hadiah, so takdelah beli b'day card. Malangnya, still takde idea nak belikan ape. Erk, bukan tak tahu cuma benda yang nak dibeli tuh takde dijual kat tempat yang dicari...(ngeh..ngeh..ayat belit-belit bagi korang tak paham)

Okies, setakat nih je bebelan hari nih... Mekasih korang yang always support me..Beri tunjuk ajar...beri idea...Terima kasih kepada kawan-kawan yang wish kat Facebook.