Wednesday, February 23, 2011

Ingat Mentega, Ingat Ruti!

Assalamualaikum[sila abaikan entry sebelum nih]
Baru-baru nih, CJ jumpa balik si Rutikeben kat alam YM. Lama sungguh tak jumpa, akhirnya berjumpa semula. *tetibe tacing* CJ tak ingat sejak bile kitorang rapat, tapi yang pasti dia dah banyak tolong CJ. Tolong dalam bab-bab kedai gambar (Photoshop)...Dalam bab design mendesign header & banner. Dia nih jugaklah yang tolong setelkan problem CJ sewaktu menyiapkan FYP. Banyak gak la kan jasa dia? 

Tapi, dalam masa yang sama, kutuk-sindiir-puji dah jadi perkara biasa dalam kehidupan kitorang. Kadang-kadang bengang tapi sekarang dah immune...


To Ruti:
Selamat kembali pulang ke belog kaw yang dah usang!
Jangan malu, jangan segan,
Buat-buat Macho je!

P/s: sebenarnya banyak perkara yang nak dikorek dari dia nih. Kenapa menghilang? kenapa tak reply mesej? Kenapa senyap sunyi...tapi setiap kali soalan diaju, dia offline mengejut. PC lag katanye..Ok,Fine!