Monday, January 3, 2011

Jari Finger is in relationship with Fieza Shuib

Assalamualaikum
Hehehehe...
Pagi tadi, check inbox...Dapat emel dari sorang blogger, beserta dengan gambar header Buku Conteng Cik Jari...( Sila lihat gambar header di atas )....Si perempuan berkaca mata...Hehe...Thanks...

Memandangkan tengah free sebelum kembali pulang esok, Cik Jari ringankan jejari untuk mengubah-suai dekorasi buku conteng nih. Dapat ubah sket-sket je coz line tenet tenat. Kaler dah berubah. Katun pon dah berubah...Katun pengantin tuh tengah senyum bahagia...Yeah!!! CJ mahu bahagia jugak! Haaaa,jangan expect yang CJ sudah berpunya! CJ masih single! Kepada kawan-kawan yang sudah tertipu dengan status CJ di FB, CJ mohon ampun..mohon maaf... Jari Finger & Fieza Shuib adalah orang yang serupa!!! hehe... Maaf ye!!

BTW,
Hari bahagia My Bro & My Sista semakin hampir....Then, makcik-pakcik-sepupu-sepapat mesti mula busy bertanyakan soklan "Si bongsu bila lagi?".... Whatever la korang! Ade saya kesah?? Perlu saya kesah?? 

Tahniah kepada kawan-kawan yang telah selamat diijabkabulkan...Syok gak g kenduri kawen...Dapat jumpe kawan-kawan lama...Dapat tengok hari bahagia kawan-kawan..."Fieza bila lagi??"<----soalan common  yang malas nak dijawab! 

Okay kawan-kawan...Selamat Tahun Baru...Selamat Menambah amal ibadat... Thanks kerana temani CJ selama nih....Even korang tak kenal CJ yang sebenar, but korang tetap sudi kawan dengan CJ...( ade orang komen: muke sebenar cik jari tak tally dgn perwatakan la ) Hehe...i like dis comment.