Thursday, January 27, 2011

Fikirlah yang baik-baik

Assalamualaikum
~Bertemu lagi dalam entri luahan hati~
Kenapa tutup belog?
Sebab dah bosan
Sebab segan bila baca  karangan sendiri.
Sebab malas nak sign-in.
Sebab dah jemu tengok belog sendiri.
Sebab mood asyik berubah-ubah je.
Sebab ada banyak lagi benda nak kena buat.

Kenapa bukak belog?
Sebab ada ilmu yang boleh dikutip dalam belog ini.
Sebab ada ayat-ayat best yang boleh jadi sumber inspirasi.
Sebab ada hadis-hadis yang boleh dijadikan pedoman hidup.
Sebab ada cerita pengalaman yang boleh diambil iktibar.

Maka,
belog nih mungkin akan terbiar buat seketika waktu..
mungkin sekejap.
mungkin lama.

BTW,
CJ tenang-tenang aje.
Alhamdulillah,
walaupun saban hari berperang dengan perasaan yang tak menentu,
sudah hampir sebulan CJ tempuhi semua ini....
(ada maksud tersirat...hehe,bukan semua bende kita boleh cerita)

Thanks kepada kawan-kawan yang memahami...
Thanks kepada kawan-kawan yang rela mendengar sesi luahan hati...
Thanks kepada kawan-kawan yang cuba menghiburkan.
Thanks kepada kawan-kawan yang selalu mengingatkan...
Terharu weyh...
Even ayat korang biasa-biasa je, tapi bila dibaca dikala tengah lemah tak terdaya, terasa amat luar biasanya ayat yang tidak bisa berbicara... =) 
even sekadar : Fiza u can do it
Yes, i will...insyaAllah