Wednesday, January 19, 2011

*Bukan Entri Emosional*

Assalamualaikum
Arinih aku agak lapang. Almaklumlah, esok cuti...Tak payah pikir untuk perjalanan hari esok. Alhamdulillah, perjalanan hari nih okay je. Walaupun pagi tadi aku tak berapa bersemangat untuk melangkah disebabkan mimpi pelik, aku tetap fikirkan yang baik-baik....Mimpi cuma mimpi....Tapi berdebar-debar jugaklah! Macamana dia boleh masuk dalam mimpi aku??? Acting jadi loving couple lak tuh. Huh! Sungguh dramatik! Membuatkan aku makin tak sabar nak kawin je....Nak ada suami yang muka garang tapi  hati baik....Ye, muka dia memang macam garang sket...Tapi jenis tak malu nak tegur-tegur aku yang memang pemalu ni..... Ahh, malas nak pikir.... Itu cuma Mimpi!!!! *Nasib baiklah harini langsung tak bertembung dengan dia*


Muka garang kan??

Pagi tadi jugak aku dikejutkan oleh Alarm Reminder. Hari nih genap birthday si blogger boy yang ke-23 tahun. Siapa?? mestilah seorang ORANG. Tahun lepas aku wish. Siap pos Birthday Card lagi tuh. Tahun nih? Huh! Aku lupa lak nak delete nama dia kat b'day reminder. Tak sangka, dah setahun jugak kitorang kenal. Let bygone be bygone bak kata bapak aku. Benda yang dah lepas usah dikenang....Aku tak kenang, tapi teringat!*tak sengaja ingat* Tak marah tapi geram! tak benci tapi bengkek

Hehe,aku bukan emo...aku cuma menconteng...meluahkan rasa yang ntah pape ni.....Ok,salam.....