Sunday, December 12, 2010

Ku Petik Bintang-bintang

Assalamualaikum
Selamat berhujung minggu.  CJ harap anda semua sihat dan ceria selalu. Alhamdulillah,CJ sudah semakin pulih. Hati semakin terubat. Tapi, Buku Conteng Cik Jari makin terpinggir. Btw, CJ nak bgtaw bahawasanya CJ dah bertukar URL...Bukan lagi http://tari-jemari88.blogspot.com. So, kepada kawan-kawan yang nak dapatkan update dari CJ,silalah tukarkan kepada link http://cikjari.blogspot.com....

OK, masa blogging CJ memang makin kurengggggg sangat. Bintang-bintang yang dulunya penuh pon dah hilang satu bintang. Kesian kan? Haha....Tak payah la nak kesian. Dah memang ketentuanNya...



Hehe,tu je nak kabo...Terkejut gak sebab dah terhilang satu bintang. Unique Visitors pon dah makin kurenggggg... Tapi,takpe lah....Dah memang jarang-jarang luangkan masa untuk blog. Busy melayan karenah adik-adik....Busy buat-buat busy....hehe, busy maen masak-masak.

Ok,setakat nih je update untuk hari nih. *Senyum lebar-lebar*