Wednesday, November 24, 2010

Tengs Kak Ipar

Assalamualaikum

Hari ini,merupakan hari terakhir aku menjawab exam. Esok atau lusa,aku akan pulang ke Perak tercinta. Cuti sekolah nih, adik-adik & akak aku dah plan macam-macam... Ada yang ajak pergi picnic, ada yang janji nak belanja kat Secret Recipe, ada yang ajak jalan-jalan kat Key-Ell...Bestnye kalau semua plan menjadi. Yang penting SEMUANYA DITANGGUNG...

Sebenarnya,nak ucapkan Thanks kat Kak Ipar sebab sudi temani daku menangis malam tadi. Erk,nih bukan kak ipar betul-betul..Just gelaran manja-manja...Kan kak kan?? Tengs sangat. Dah memang lumrah, kadang-kadang sedey...Kadang-kadang hepi...Masa hepi,mata bersinar-sinar. Masa sedey,mata kuyu...






Buat kawan-kawan yang juga tengah berduka, Cik Jari tujukan video di atas buat tatapan korang semua. Walau apa jua rintangan...walau apa jua cabaran..walau apa jua dugaan...Hadapi dengan tabah.. Menangis bukan tanda lemah...Sekadar melepaskan gelojak di hati...Melegakan akal & hati....menstabilkan emosi...