Monday, November 8, 2010

Restu

Assalamualaikum
Hari ini,  4 soalan yang bernilai 400 markah telah ditamatkan riwayatnya.Ada lagi 4 papers menunggu masa untuk dijawab...
Restu 1:
Semalam, bergayut dengan my daddy.Mohon doa restu sebelum exam membuka tirai. My daddy pesan, "ingat balik tujuan asal masuk U, doa selalu,sembahyang hajat..etc..."Owh, dapat berita best dari kampung! Cek Nuffnang sudah sampai ke rumah. Terima kasih encik posmen.Terima kasih kawan-kawan & of course Terima Kasih Nuffnang.

Restu 2:
Sebelum nih, Cik Jari dah pernah cerita tentang akak ipar dan kisah si bongsu. Pagi tadi, Cik Jari sengih lebih lebar lagi.

Klik untuk lebih nikmat

Haha, best kan kalau cinta kita direstui. Akak nih dahla cun-hot-sempoi-sporting, mesti best kalau jadi adik ipar dia... Tapi,malangnya kitorang TIDAK BERCINTA. Dia hensem. Dia kacak. Dia ramai peminat. Cik Jari nih cuma manis sket la kalau dibandingkan dengan orang Negro...erk...hahaha...Ku sedar siapa diri ini... But dat guy pernah kata, "yang penting hati baik...."...aik..aik..aik...cam nak bagi harapan kat ai je nih... hehe..

Haaa, korang yang bercinta tuh, dapat restu dari keluarga ke tidak?? Haaa,ingat pesan Cik Jari nih,(pesanan untuk diri sendiri jugak) nanti jangan kawen lari.....Kawen duduk! Okeyh??

Oklah,
sekian sahaja cerita untuk hari ini.Semoga korang semua bahagia dengan kehidupan korang. Jaga diri, hiasi peribadi,sampai berjumpa lagi di lain hari...