Friday, November 5, 2010

Mari Join contest Jelly beku dan dapatkan hadiah dari London


Eleh, korang salu kata busy lah....sibuk lah....banyak keje lah...nak study lah....tapi masih ada masa online gak kan?? Masih sempat up-date status kan? Masih sempat update belog walaupon sebaris ayat kan?? ((erk,komen diri sendiri ke Jari oiii))

 So, buat korang yang busy giler sampai tak sempat nak join kontest kawan-kawan yang lain tuh, better korang join kontest Noks nih..Senang-kacang-lebih senang dari kunyah kacang.... Kalau menang,boleh dapat hadiah fresh dari LONDON beb! Arghh,menang or  kalah belakang kira, janji Macho!!

Ape-ape hal pon, ringan-ringankanlah jari korang untuk klik link  ni ye. Adios Amigos...

p/s: Esok pengumuman pemenang kontest Cik Jari.