Monday, October 18, 2010

Sesuatu Yang Terindah

Assalamualaikum

Semalam bersamaan 17 Oktober 2010 telah berlangsungnya Majlis Pertunangan kawan se-sekolah Cik Jari. Best ooo tengok gambar orang bertunang @ berkahwin nih. Muka manis. Berseri-seri. Baju cantik berenda-renda. Mekap cun. Berkaler-kaler. Wow weee...mesti best kan? Duduk lak kena bersimpuh. Duduk sopan-sopan. Senyum pon senyum simpul je. Jangan senyum over-over sangat. kan?

adik-beradik Kembar.
Yang speky dah jadi ibu.
yang duduk dah jadi tunangan orang.

Entri nih bukanlah bermaksud yang Cik Jari nih dah tak sabar nak bertunang-berkahwin-beranak. Just meluahkan rasa gembira-seronok-bahagia pabila melihat orang bahagia. Hehe. So, Bro Rio tak perlu risau ye. Cik Jari akan teruskan perjuangan yang hampir selesai nih

Ok,
sekian. Tu je kot nak cerita. Kawan-kawan,jemput join kontest Cik Jari ye. Hadiah ciput,korang takmo join eyh? Hehe, hadiah Special Edition tuh. By the way, thanks kepada kawan-kawan yang dah join. Cik Jari suka sangat dengan ayat-ayat macho korang tuh. Terpujuk hati Cik Jari yang kadang-kadang sedey-tension & serabut nih... Terima Kasih banyak-banyak. Sayang korang....