Wednesday, October 27, 2010

Baca sampai nanges!

Assalamualaikum

Entry malam nih pendek je. 
Nak guna 'aku'.....

Okay, semalam Akiey mula mempertikaikan aktiviti bloggingku. Memang salah aku. Memang patut aku kena tegur. Heee, beliau dah lama kasik contoh resume, tapi aku tangguh-tangguh je untuk mengedit resume tersebut kepada nama & particular detail ku. Haha...

Akiey bukan jenis membebel. Ayat dia ciput je tapi pedas macam sambal belacan Cik Kiah...Tapi aku suka. Sebab ayat pedas dia buat aku terasa. Bukan terasa hati tapi terasa untuk berubah. To be better. Akiey, baca baik-baik entry nih...Baca sampai nanges! haha

Kalau dia dah mula ngan ayat pedas, aku sengih je. haha...kadang-kadang aku balas gak... kadang-kadang aku berlakon jadi adik yang baik...aku senyum pastu wat derk je. Baiklah tuh kan? kalau tak baik,mesti aku dah maki-maki dia...ketuk-ketuk kepala dia...

Best owh ada abang.Abang kandung la..Aku tak rapat sangat dengan abang ipar. Setakat senyum-senyum,sengih-sengih, mintak duit je...kalau dengan abang sendiri nih, boleh share problem.Share recipe.  tapi,selalunya share problem kekurangan duit lah! haha...

Tapi, abang aku nih dah nak kawen. So,pasnih aku tak boleh kot kacau dia sangat apetah lagi nak bermanja-manja...Haaa,memandangkan jarak usia yang setakat beza 3 tahun je...so,aku panggil die "akiey" je. kuang ajo ke tuh? Taklah...aku tetap hormat dia...Cuma panggilan je...

Thanks Akiey.For everything. For moral support. For financial support. for transport. Banyak lagi lah. Malas lak nak state satu-satu. Haha...Siyes best dapat abang macam hang. 



gambar yang kunon sweet n ensem
haha