Thursday, October 28, 2010

Alhamdulillah

Assalamualaikum

Alhamdulillah...
weee...Thanks kepada orang jauh-orang dekat-sahabat jauh-sahabat dekat yang sudi talipon-mesej-conteng dinding-conteng S/B-conteng blog...Thanks atas ucapan & doa kalian. Cik Jari hargai sangat-sangat. Mudah-mudahan Cik Jari mampu menjadi sahabat yang baik-baik buat anda semua.

Okeyh,orang pertama yang wish bday kat Wall FB Cik Jari ialah Encik Nizal Mohammad. Yeahhh,he is my feveret pengacara kat MHI.Ngeee..beliau wish pagi semalam. So,memang awal la kan? Then, yang paling awal SMS bday wishes is my best fren masa kat matrik. Dia wish awal sebab nak tdo awal...hehe,thanks... Next, orang yang paling awal wish via phone called is my AAA - cinta luhurku. Yang paling awal wish kat blog ialah Naz.Thanks to all...

Seterusnya,Cik Jari nak cerita tentang kejutan malam tadi. Terima kasih kepada 2 orang sahabat (gambar di bawah) yang sudi menyambut my birthday...Ngeee..Air mata keharuan dah nyaris-nyaris tumpah,tapi sempat diserap balik..

Thanks sahabat
Untuk bday lady :)


Wow Wee...Dah genap 12 tahun dah! Cepatnya masa berlalu. Alhamdulillah,masih diberi kesempatan untuk terus bernyawa dan berbuat kebaikan...insyaAllah...Ehh,dapat call/mesej free seminggu la...Nak call sape ek? erm...malaslah call...Suara serak-serak basah dah nih...


erm..sempena bday Cik Jari nih, Cik Jari berharap agar korang hepi...Jangan sedey-sedey sangat...
Sekian...