Monday, September 27, 2010

Only good girls keep diaries. Bad girls don't have time.

Assalamualaikum
Hari nih Isnin. Hari untuk check akaun nuffnang. Yeah, dari hanya 50cent pada minggu lepas, sudah menjadi RM5.98. Ermm,macih ciput tapi tetap bersyukur. Tekan-tekan sambil makan kerepak, dah buleh dapat 5inggit. Sekarang nih pon dah jarang-jarang menaip. Jarang-jarang jugak BW. 

Kalau menaip pon, entry 4 baris. Pastu mesti cintan-cintun. Haha, pastu ade yang komen "jari gatal nak kawen"... Sape yang komen berani mati- nak kene sekeh tuh? Mestilah si penari zapin terbaik ((sila abaikan si[jari] telunjuk ))...Haha...kalau jejari kanan yang gatal,itu tandanya nak jadi Jutawan PoweRoot, kalau jejari kiri yang gatal-gatal,itu tandanya nak dapat kurap...

Hakikatnya, diari si Jari tahun nih banyak yang kosong. Menandakan kosongnya hati dari masalah yang menyakitkan hati. Ahh, kalau sakit pon, tak perlu kot tulis dalam diary. Diari tuh untuk mencatat mesej-mesej yang indah. Bukan mesej-mesej dating di Taman Buaya. -Aku & si dia- di bawah lampu neon, dia ungkapkan kata cinta - i love you- ohh, aku sungguh terharu-jantungku hampir gugur. terima kasih,cinta.aku bahagia.hahahah, Gila! Malu owh, kalaulah  anak-anak terbaca suatu hari nanti...

Diari nih sepatutnya dijadikan tempat untuk tulis wasiat & peringatan. Contoh: 23 Sept: Hutang nasi kerabu dgn Fizan - RM3, Hutang Puasa Syawal - 3 Hari, 28 Sept: Hari aku dikhatankan. Aku sudah dewasa! 28 Oktober: Hari jadiku yang ke-12. Mak belikan aku rantai.Bapak belikan basikal. Aku terharu. Aku janji, aku akan jadi anak yang soleh.2 Nov: tertinggal Subuh, 10 Nov: Hari Perkahwinanku. Aku telah sah menjadi isteri kepada suamiku. Aku tak boleh curang!  4 Dis:Tertinggal Solat Jumaat... Haa, relevan tak cadangan nih?haha

Okay, cukup. 
Hari nih cuaca mendung.
Makan biskut coklat.
Rangup tapi Pahit.
Makan karipap inti ayam.
sedap tapi mahal.
Minum air masak.
Cool...

Lega rasanya. Dah minta maaf kat ayahbonda...
Mintak maaf juga kat korang semua
Sekian,
http://tari-jemaricakapmengarut.net
tajuk entri nih di plagiat dari belog adik.