Tuesday, June 29, 2010

SaYa MenGomeL SebaB sayA CoMel?? Salah!Salah! Saya cUma GeRaM

Assalamualaikum
Selamat Hari Selasa. Selamat Berblogging. Saya masih di sini, menghuni belog sunyi & suci ini. Wee haa, Saya masih di sini, menanti & terus menanti hari esok yang bakal menjengah meninggalkan hari ini yang pasti pergi tak kembali. ((Intro karutan Sang Jejari sengal))

Tugas Hari Ini
1.tulis sebuah entry pasal award ni kat blog korang. nak tulis apa? sila baca yg selanjutnya.
2.ceritakan bagaimana usaha korang utk mencomelkan blog korang. contoh macam korang mengubah suai blog sampai tak tido malam ke, etc. juga sertakan sekali 2 website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog. sila jgn kedekut ilmu, ya. kita mesti saling berkongsi. :)
3.tuliskan 5 perkataan yg menggambarkan diri korang. contoh: pandai, pemalas, pelukis, pembersih, peramah.
4.tag kawan2 korang yg korang rasa patut menerima award ini.

Jawapan- jawapan saya:
1.Entri ini di taip untuk menghebahkan Award & Tag dari My Luvly Adik : Umaira yang telah berjaya menjejak ke belog ini walaupun sudah ku bilang "Acik dah delete belog"...


2.Erm,sebelum nih guna layout yang kalerful & meriah carey tapi sekarang nih layout lebih sempoi & simple tapi masih mengekalkan kekemasan & ownernya stay cute & macho. ((kemas ke??cute ke??macho ke??haha,perasan lak)) Masa ubahsuai belog nih, tak la mengambil masa yang lama. Just klik- klik je. Tapi, masa wat header, mengambil masa yang agak lama sebab saya budak baru belajar.
2 Website rujukan : Nescafe Ais & Belog Omputih.

3.Tentang diri saya : Penyengih-PeMeNgaRut-PeNcOnTenG-PeNgaCau BuDak-PeNdEnGaR CeRiTa.
Ok, to be honest...Saya tersentap dengan komen seseorang. He said that he thought i'm so cool. Huh, cuaca kat Malaysia nih pon sering berubah bro. Ada masa sejuk,ada masa ujan, ada masa panas terik, ada masa mendung. Wa pon lagu tuh la bro. Jangan ingat wa senyap, wa sengih, wa senyum, bro leh sesuka hati main-mainkan wa...Wa kecik ati sekejap, tapi wa ingat sampai wa tidur malam esok.

4.Banyak sangat la belog yang Cute. Sapa sedar belog dia Cute??? ((Yang angkat tangan tuh, sila la jawab tag nih & amek Award ye ))

Sekian~~~Mood blogging sudah jatuh ke bawah paksi-x ((Satu perkembangan yang positif bagi student seperti saya ^_^ ))