Thursday, May 6, 2010

Setelah Sekian Lama

Assalamualaikum

~Hari ini memang banyak masa free. Spend masa kat facebook. Taip-taip.Klik-klik. tengok-tengok. Jengah-jengah. Tiba-tiba, saya hairan. Kenapa si Gajah ((nama yang dibubuh di FB)) asyik ada je dalam fren list kawan-kawan sekolah ku. Si Gajah nih penah add Cik Jari. Tapi Cik Jari ignore bcoz of primary photo nya gamba orang pakai bikini.((mmgla org kata 'dont judge a book by its cover' tapi kita HARUS memilih kawan))

Then klik nama si Gajah. Klik photo album dia. 'Ya Allah....Dia ni ke...'
Sudah lama kucari-cari, rupa-rupanya dah lama dia wujud di FB. Kawanku yang kurus,tinggi lampai, mulut ramah suka carik pasal. But I really thank to him, sebab sifatnya yang suka cari pasal itu lah yg membuatkan Cik Jari makin banyak bercakap. Makin berani bangkang-membangkang. Kiranya, si Gajah nih mentor untuk subjek bercakap.((haha...bercakap pon kene ade mentor ke???))

Cantik view nih
((amek dari FB Nana))
Sekian~~