Sunday, May 2, 2010

Ajari Daku Tarian Cinta

Assalamualaikum
Cik Jari menulis lagi untuk entri pagi Ahad. Tadi, Cik Jari dapat mesej. Mesej (SMS) dari nombor yang tidak dikenali.

Mesej Pertama: P**** ((Nama glemer Cik Jari masa zaman sekolah))
My Replied: Ye.Sapekah


Mesej Kedua:A***....he
My Replied:.......((tertido))


Mesej Ke-tiga:P****...len kali jgn antr msg kat fb mcm 2 dh...awek aku bkak fb aku...plz
My Replied:((Dengan rasa bersalah yg amat sangat))..Weyh,sori.Ak xtaw.Maaf bny2 k. Pehni confirm xwat ag.


He replied:Erm..xpe.

((Trauma....Seminggu FOBIA dengan Fb))
Actually, cik Jari just pesan kat si A supaya jaga si N ((bukan awek si A)) baik-baik sebab Cik Jari tak dapat join diorang tengok movie hari ini. Ala,mesej gurau-gurau je tapi tak sangka lak leh jadi macam nih. Harap-harap hubungan si A dan si aweknya tidak berantakan. ((Cik Jari masih diselubungi rasa bersalah))

Pertanyaan:
Kalau bercouple, memang kena bagitau semua user id & password kepada pasangan kita ke??
(( Takde rahsia sulit dalam FB Cik Jari TAPI tetap di-privacy-kan akaun FB demi kesejahteraan sejagat))