Thursday, April 29, 2010

Pagi-pagi makan jeruk, Sila jangan Merajuk

Assalamualaikum
Semalam, ada orang merajuk disebabkan orang tu tak datang belog orang ni. Merajuk pulak dekat rumah Cik Kiah. Serba salah Cik Kiah dibuatnya. Natijahnya, Cik Kiah malas nak blogwalking malam tadi. ((haha,alasan bagus punya padahal ada keje lain))Semalam jugak, ade orang berbisik kat formspring.Beliau bertanya: "kenapa anda punyai banyak nickname? cik kiah,jejari,jemari.. seringkali buatku konpius even org yg sama.hahah."Hakikatnya,orang nih lebih tahu banyak nama samaran Cik Kiah. Tak kira lah, walau apa pun nama gelaran diberi, saya tetap saya. Si Pemancing ikan yang setia. http://emo.huhiho.com Terima kasih kerana sudi menemani saya. Boring gak memancing sorang-sorang nih, kalau ada teman, boleh jugakla tolong pasangkan umpan...Siapakah teman-teman sePANCINGan saya? Silalah ((Read More)) untuk berkenalan dengan mereka.




Yeay...Inilah mereka. Setelah digeledah almari ke-8, saya menjumpai mereka di hanger yang ke-8. Gambar budak-budak baru masuk Unibersiti. Masa nih, semester pertama. Rumate ku ((waktu tu)) meninggalkan Uni untuk menyambung pelajaran di Indonesia dalam bidang Perubatan. Makanya, daku pon tinggal keseorangan selama hampir satu semester. Makanya lagi, bilik F-4-36 ini selalu menjadi sarang-tempat persinggahan-tempat makan-kenduri-kendara.. Masa tuh, seb baiklah tak penah kene kaco ngan momok. haha,sekian. 

Sebenarnya, entry nih semata-mata untuk menjawab tagged si Asada Ryutaro yang sememangnya dikenali ramai. Sungguh, tak tipu. Kalau balik kampung pon, mesti ada budak yang bertanya  :"Sapa Asada tu Cik?"... Pergh...memang glemer la kan... haha

Ok,ini dia task dari beliau, kepada nama yg telah di tagged, sila la jawab.

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

2. Select the 8th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.
[Ben10] <------ Misi balas dendam.haha
[Dayah] <------ kawan baru..best giler dapat kenal ngan die.
[Kak Mimi] <------ Pandai bawak moto beso.
[kak Lyana] <------ Akak, nak mee udang peliz

sekian....